Nyheder

2014.06.26 Vi flytter til Skive.

Ja! Vi har taget springet, og er i gang med at flytte til Skive, dvs. at vi nu bliver landfast med resten af Europa.

Som det er flere bekendt, så har vi gennem nogen tid haft kontor i Albertslund, og lager i Hedehusene – det har ikke været optimalt, men her i Skive er det hele samlet - og vores husleje blev absolut ikke højere.

Vi glæder os meget til fortsat at levere ”til hele Danmark” og tror at vi er helt på plads i løbet af juli måned.

2012.03.29. Så er endnu et TUN Byg slut.

Ligesom i 2010 kunne vi glæde os over en spændende messe med mange besøgende på vor stand (D-5300), vores store model med afslutnings- og dekorprofiler samt profiler til trappeforkanter, blev beundret og berørt, så det var fuldstændigt unødvendigt at tørre støv af, eller polere de rustfri stålprofiler som forberedelse til næste messedag.

Alle de viste profiler er naturligvis på lager, sammen med de mange profiler vi ikke havde plads til på standen. Se det store udvalg under Produkter.

2012.01.31. Tun Byg 2012.

Vi deltager også på Tun Byg 2012, vi ses på stand D-5300.

2011.10.14. Vi sælger mange pudseprofiler i rustfrit stål.

Som ovennævnte antyder, så er her en lidt anderledes nyhed.

Vi har nemlig på det seneste konstateret et stort salg af pudseprofiler i rustfrit stål, og efter et par år hvor salget har  været på et minimum, har det overrasket os, men vi er glade for denne udvikling.

Denne udvikling tolker vi således - at der i stigende grad anvendes rustfrie profiler i forbindelse med udendørs opgaver - og denne forøgelse af kvaliteten er vi næsten endnu mere glade for.

Arkiverede nyheder

 

PROFITEC NORDIC ApS | Væselvej 134 | DK – 7800 Skive

Copyright © 2015. All Rights Reserved.